pirmdiena, 2014. gada 27. janvāris

Skrejošā nedēļa, dzimene un otrā elpa

Nedēļa aizskrējusi netverami ātri, nosvinēju dzimenīti, bijām mežā pēc malkas, sabrauca pilna māja manu bērnu un viņu draugu, kad nu visi apmīļoti, pabaroti, izmitināti un beigās pavadīti, jau klāt pirmdiena.
Braucot no dzelzceļa stacijas mājās, ieraudzīju saules stabu debesīs, dievīgs skats - it kā Dieva gaisma kāpj debesīs. Skaisti, žēl ka saule ātri norietēja.










Aizgājušajā gadā tapa vasarīgs Poveļa spilvens, kuru ātri, ātri bija jāpabeidz noformēt izstādei. Man ātri nozīmē - būs radoši šķībi. Tā nu tagad pēc izstādes skatos uz viņu un nevaru ilzemt - ārdīt ārā un pāršūt vai tomēr atstāt manu mazo nepareizo spilventiņu.. Mana Rušņa 2.7 par šādu priecātos -viņai patīk viss nepareizais, būs viņai jāuzdāvina.





Pagājusi ir arī 2.nedēļa otrajai elpai. šuvu tikai zirgu, ātri iet un esmu iegājusi azartā. Nu jau izskatās cerīgi līdz draudzenes dzimšanas dienai pabeigt..

1 komentārs:

  1. Ar saules staru interesanta bilde. Jā, tas spilvens labi iederētos Raiņa ielas istabiņā, tur tapetes tādas, un istabas "stils" jau arī kā pēc Povela dizaina.
    Lai dūšīga elpa pabeigt zirga bildi!

    AtbildētDzēst